69 Responses to “suport”


 1. 1 Roger
  febrer 24, 2009 a les 8:42 pm

  Sols dir-te que com sempre tens el suport de molta gent que encara no coneixes. Com a ex militant de la CEPC sols puc sentir certa enveja quan veig el nivell d’implicació i cohèrencia que heu assolit l’actual generació. Aquesta lluita generarà els seus fruits en forma de llibertat, tot i que com sempre no seran els esperats ni imaginats.

  La solidaritat és la tendresa dels pobles, la teva acció és molt noble, patiràs atacs però de ben segur en sortiràs reforçat. T’admirem.

  • 2 MAAAAARTA!
   Març 23, 2009 a les 9:33 pm

   Ei a mi em sembla de puta mara el que fas pero que sapigues que el rectorat no es opresor, ja que us dona LOCALS I DINERS perque us pogueu organitzar! El defecte que teniu (i per aixo no triumfeu) es que seguiu fent servir un vocabulari que ja esta obsolet. Com voleu petendre frases com VIUREM LLIURES I MNORIREM! Per favor. Siusplau Tomas respon a aquest comentari, que vull saber la teva opinio!!

 2. febrer 26, 2009 a les 10:46 am

  Tot el suport al company Tomàs del cole.lectiu editorial de kaosenlared
  NO AL PLA BOLONYA !!
  DEFENSEM L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT !!

  Kaos

  Vídeo kaos: http://www.kaosenlared.net/noticia/tomas-sayes-militant-sepc-vaga-fam-respon-les-preguntes-kaosenlared-vi

 3. 4 Joan
  febrer 26, 2009 a les 4:28 pm

  Endavant company, ànims des de Mallorca i més en concret de la UIB. Des d’aquí tot el nostre suport, i solidaritat amb la teva lluita que també es la nostra.

  DES DELS PAÏSOS CATALANS, CONTRA LA MERCANTILITZACIÓ DE L’EDUCACIÓ

  PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC, CATALÀ, DE QUALITAT, POPULAR I ANTIPATRIARCAL

  VISCA LA TERRA I VISCA EL TOMÀS!!!

 4. 5 jordigasulla
  febrer 27, 2009 a les 1:17 am

  Veient l’alçada del compromís que has adquirit iniciant una vaga de fam, se’m fa impensable el fet que segueixin ignorant la realitat que s’està vivint a les universitats catalanes aquests mesos. Aquest mateix matí, a la UdG, hem vist com el Consell de Govern es resignava a aprovar uns pressupostos que només fan que donar la raó a totes les crítiques que els estudiants hem fer al procés. La seva única raó és que no hi havia altra alternativa que aprovar-los (tot i que els recursos no els semblessin suficients)… Resignació, conformisme. Així va el país.

  No tinc paraules per a demostrar-te el que sentim en aquests moments els que vivim a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG. Pots donar per descomptat que tens tot el nostre suport i la nostra admiració sincera.

  Esperem realment que les autoritats facin un gir de 180 graus en les seves polítiques, i comencin a tenir en compte la opinió de la comunitat universitària. Les coses no s’estan fent gens bé. Enlloc. Si no volem que els estudiants del curs 2009/2010 pateixin els efectes d’una xapussa monumental, és imprescindible que hi hagi una moratòria pel curs que ve. Ho saben, però no ho volen reconèixer.

  Seguirem en contacte, company. Centenars d’abraçades,

  Salut!

 5. 6 Jordi Martí Font
  febrer 27, 2009 a les 10:04 am

  Des de Tarragona, tot el meu suport per a qui s’enfronta a l’Europa del Capital i les seves conseqüències amb el seu cos. Salut i endavant.

 6. 7 Aleix Cardona (Lluçanès)
  febrer 27, 2009 a les 10:51 am

  Serenitat i força. Per l’ensenyament públic i contra les mentides i intoxicacions de personatges ridículs com el conseller Huguet. La teva acció valenta els ridiculitza encara més. Una abraçada.

 7. 8 Joana Jato Rivera
  febrer 27, 2009 a les 10:56 am

  Suposo que ja saps que tens tot el meu suport i la meva estimació, sempre has estat una persona compromesa, des de petit amb l’entorn, amb els animals, amb el teus companys i mes endavant has lluitat contra tot tipus de discriminació social, sempre has volgut lluitar per la nostra llengua i per el nostre país. Ara el compromís que has adquirit es encara mes important i valuós. Jo també bull una universitat a on els estudiants pugin prendre part de les decisions, que puguin compaginar el estudi i la feina, bull realment una universitat pública per a totes i tots aquelles/s que vulguin puguin accedir als estudis superiors i sobre tot de qualitat.

  Darrerament estem acostumats/es a que ens portin com xais, lleis, decrets ens ho passem tot, vivim la època de la comoditat, no ens esforcem en estar ben informats . Desprès del començament de la vaga de fam d’en Tomàs m’he adonat de la manipulació que pateixen els mitjans de comunicació.

  Ens van conformar amb la guerra de l’Iraq, ens conformem amb la crisis i continuem com a la època dels romans “PA I CIRC” i es clar no protestem, els bancs tenen uns beneficis brutals (gracies a tots nosaltres) i ara no demanis cap crèdit, estem en crisis, moltes empreses amb contractació mes que precària, se estan aprofiten de la crisis per exprimir encara mes als treballadors i que podem dir de aquelles que ja fa temps volien acomiadar als seus treballadors, aquest es el moment, estem en crisis i encara tenen mes facilitat per el acomiadament massiu. Però la gent no es fa sentir, no es queixa, no es necessari, desprès de les manifestacions en contra la guerra de l’Iraq, ja hem vist quina repercussió va tenir, se suposa que els que ens governen van ser escollits per nosaltres i també han de saber escoltar-nos. A on està el diàleg i la llibertat d’expressió.

  Lluitem per un mon lliure i millor, per a nosaltres, els nostres fills i els nostres futurs nets.

  Gràcies Tomàs, sempre estaré al teu costat, la meva estimació serà un granet de sorra per ajudar-te a continuar endevant.

 8. 9 jordi
  febrer 27, 2009 a les 1:20 pm

  Tens tot el meu suport.
  Salut i alegria

 9. febrer 27, 2009 a les 5:27 pm

  Deurien ser molts mes estudiants que protestaren tal com ho fa aquest estudiant ANIM I VANT

 10. febrer 28, 2009 a les 11:35 am

  Des de Les Corts sàpigues que tens tot el suport.

  No facis cap cas a qui pretingui fer-te creure que la lluita és en va i en perjudici teu, compadeix-los, doncs són ells els que mai podrán comprendre què és l’amor als altres fins a les últimes conseqüències.

  Felicitats per la convicció i la insistència, la teva acció és un exemple per a tothom. Si quan la moral reforça la voluntat de tal forma que la sobreposa a les normes institucionals és que hi ha raó, quan es sobreposa als instints és que la raó és certa.

  Ni un pas enrere. Ànims company. Fins a la victoria sempre!

 11. Març 1, 2009 a les 3:16 pm

  Tot el suport i admiració desde l’Assemblea d’estudiants contra Bolonya de la UIB.
  molts d’ànims, coratge i endavant amb aquesta lluita que és de tots!!!!!

  • 13 Joan Xammar
   Març 1, 2009 a les 7:32 pm

   Deuen pensar que tenen el nivell cultural de l’advocat Gandhi o que els seus
   escrits (després de veure Polònia, que és el seu aliment ideològic, a més de
   la butifarra) seran recordats com les tesis de Gramsci a la presó.
   És veritat, l’Estat no defensa prou l’ensenyament públic, perquè permet que tu
   ocupis sense permís dia i nit un local amb altres funcions.

   • 14 Joan
    Març 4, 2009 a les 4:29 pm

    Sí, i tú ets molt llest i demòcrata.
    I escrius això abans d’escoltar el teu amic Jiménez Losantos, que deu ser el teu aliment espiritual.
    L’aliment que ingereixes per la boca, però, no pot ser una altra cosa que la merda.
    D’una altra manera, almenys t’estalviaries el lamentable comentari que has deixat en aquest bloc.

 12. 15 Àngel Canet Català
  Març 1, 2009 a les 6:33 pm

  Des del PV, com he dit en una altra entrada, tens el nostre suport… Àngel

 13. 16 Lola
  Març 2, 2009 a les 10:50 am

  He llegit els comentaris que deixa tothon per tu. Coneixen-te sento una cosa,pero llegin el comentari de la Joana i el reforç que et dona no ting dret a dir res més.Els meus anims van per tu i per tota la casa del Bruc.

 14. 17 Alacant
  Març 2, 2009 a les 3:52 pm

  Ets gran.
  Fins a la victoria sempre.

 15. Març 2, 2009 a les 5:44 pm

  Endavant amb la lluita company Tomàs, ni un pas enrere.

  La repressió no ens aturarà!

  una abraçada eixamplina!

 16. 19 Martí
  Març 3, 2009 a les 7:22 pm

  Tomàs, company, sé que saps que aquests dies he anat una mica enfeinat… Hi ha qui ens ha volgut distreure de la feina, apartar-nos de la lluita…

  Però aquí estàs tu, donant exemple de dignitat i valentia, i els meus companys i jo, decidits a seguir la lluita Solidària.

  Sé perfectament què vol dir una vaga de fam i per tant, vull que sàpigues que tens de mi tota la resposta que exigeixes: Amb tu tots els ànims, a la resta, l’obligació de ficar-nos les piles.

  Em poso en marxa, amb tu, amb el SEPC i per aturar Bolonya!

  Guanyarem!

  Martí

 17. 20 Agnès Toda i Bonet
  Març 3, 2009 a les 9:28 pm

  Tens tot el suport de tants que no creiem en aquest sistema que pretenen imposar-nos per globalitzar-nos.
  Endavant, no defalleixis. Estem amb tu, perquè la teva lluita és la nostra lluita.
  Gràcies pel coratge!

 18. 21 Lluís Giner i Planes
  Març 4, 2009 a les 10:46 am

  Bon jorn, companyó¡

  No timc temps ni internet a casa,per tant ho faig de la feina estan,(te un peti risc, però s’ho val).Tameteix però, donar-te tot el meu suport, dins de les meves possibilitats.

  D’en Lluís una forta abraçada¡

 19. 22 Noemi
  Març 4, 2009 a les 11:29 am

  Nomès dir-te que tens tot el meu suport.
  que les crides diaries en contra del mercantilisme humà, cultural, natural, social, intel·lectual, musical…es facin sentir, s’escoltin i remoguin el mon!!!!!!!!!

  salud! amor! i força!

 20. Març 4, 2009 a les 12:22 pm

  Molts ànims company Tomàs. El que estàs fent demostra que ets una gran persona i que creus de debò en un ensenyament públic, no com aquesta colla de dirigents que tenim en el govern.

  Endavant amb la lluita i t’envio molts ànims des de Molins de Rei!

 21. 24 Neus
  Març 4, 2009 a les 1:10 pm

  Ànim Tomàs! Tens tot el nostre recolzament també des del País Valencià!
  Endavant! NOSALTRES TAMBÉ PODEM!

 22. 25 el mestre
  Març 4, 2009 a les 3:00 pm

  Salut Tomi.No hay dia que pase, que no siga tu estado y como no, me alegro que cada vez recibas más solidaridad .Yo aquí, en tu pueblo ,intento que tu nombre , tus ideas y tu “vaga” no quede en simplismos.En mi escuela que fue la tuya no hay dia que no cuelgue datos sobre tu huelga de hambre a pesar de que luego me encuentre los restos en la papelera.No hay dia que no hable con uno u otro vecino sobre el porqué de esta situación.
  Me da verguenza ver a esos regidors socialistas y convergentes que ni tan siquiera toman postura ante esto que tu has elegido como forma de protesta.No se si te han telef. pero piensa que aqui muchos estamos contigo.salut un maestro

 23. Març 4, 2009 a les 5:50 pm

  ÀNIMS TOMÀS!!!

  Molta gent et donem suport pel teu coratge i la teva valentia. De fet, el Pla de Bolonya ens va venir imposat i no ajuda en res. El sistema universitari espanyol era prou bo: diplomatures, llicenciatures i doctorats que, a més, cobreixen tot el ventall de possibilitats acadèmiques de la societat actual. Et dóno el meu suport total, i si hi ha alguna cosa que puc fer per tu ho faré, més enllà de donar-te ànims. Ara bé, desgraciadament el Pla no tirarà enrere doncs l’Estat espanyol ja “s’ha abaixat els pantalons definitivament”. Jo tampoc puc concebre que, per una bona harmonització, nosaltres haguem d’adaptar-nos a un sistema claraemnt anglosaxó (grau, máster) quan tenim un sistema centenari ben consolidat, i amb bona acceptació social i empresarial. Com a polític em fa vergonya que sempre haguem de ser els primers a parar la galta. Per això crec que el que fas té una càrrega simbòlica molt important, i et dóno ple suport pel teu valor. Molts estem amb tu. +Anims Tomàs.

  Josep Saña i Aubets
  Secretari d’Unió Centrista Lliberal (UCL) de Catalunya
  Regidor de la ciutat de Berga

 24. 27 una altra alumna de la UAB
  Març 6, 2009 a les 5:55 pm

  el fet de que s’hagi d’arribar a fer una vaga de fam per poder ser escoltat demostra la baixesa moral de les autoritats universitàries, que ho permeten i es desentenen de la situació.
  la teva valentia i la teva determinació són un exemple per tothom,
  Ànims i força.
  R.

 25. 28 jordi manresa
  Març 7, 2009 a les 9:43 pm

  Molts i moltes estem al teu costat,una abraçada roja i solidària!!

 26. 29 Alejandra,Maruja,Carina,Ignacio José María
  Març 8, 2009 a les 11:01 am

  Querido Tomás,

  Estamos pendientes día a día de tu situción.Nos consterna ver y oir el silencio mediático , la
  falta de apoyo de instituciones , administraciones y medios de difusión .
  Estamos todos contigo en esta lucha valiente, honesta y consecuente con tu forma de pensar.
  Te damos todo nuestro apoyo y ánimo y deseamos que esta situación que concierne a todos y que muy pocos se dan por aludidos llegue a un pronto final con el mejor resultado.
  Estamos todos contigo
  Un beso muy fuerte.
  Alejandra, Maruja, Carina, Ignasi y Josep Maria

 27. Març 9, 2009 a les 1:04 pm

  COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA DE FAM

  Des del Col•lectiu d’Estudiants del Maresme, volem expressar el nostre suport a en Tomàs per aquesta valenta iniciativa de recórrer a la vaga de fam per aturar el Pla de Bolonya.

  Avui fa 15 dies que Tomàs Sayes, estudiant de la UAB i militant del SEPC, va declarar-se en vaga de fam. Les autoritats han aconseguit que els estudiants acabem ben farts de veure com intenten imposar-nos lleis que només afavoreixen a la butxaca de la gent amb corbata. Volen conduir-nos per on ells volen. No ho aconseguiran.
  Estem vivint uns mesos bastant actius a arreu d’Europa, per rebutjar el Pla de Bolonya. Una vaga de fam és una mesura molt dràstica, que demostra valentia, coratge, força de voluntat i rebel•lia. Una mesura que tots hi estem recolzem, i hi estem d’acord, però que preferiríem que no fos necessària per aturar una llei d’universitats, una llei que han volgut implantar de manera totalment antidemocràtica, sense escoltar les protestes i opinions d’una majoria d’estudiants i professors. Per això han aconseguit que arribem fins aquí. I més lluny que arribarem si no l’aturen ja.
  Els estudiants de secundària del Maresme, animem a tots els estudiants, a continuar lluitant per exigir que s’aturi l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, que readmetin els 6 expulsats de la UAB, i que no tornin a recórrer a la raó de la força per intentar fer-nos callar. Demanem unes lleis competents, que satisfacin les necessitats reals del poble. Per això ens veurem aquest dijous 12 rebutjant Bolonya, i el dijous 19 manifestant-nos contra la LEC.
  Sobretot, una abraçada, Tomàs!

  Col•lectiu d’Estudiants del Maresme
  9 de març del 2009

  comunicat: http://cemaresme.blogspot.com/2009/03/comunicat-de-suport-la-vaga-de-fam.html

 28. 31 Marc d'història
  Març 9, 2009 a les 4:45 pm

  Ànims Tomàs, i no oblidis que, tot i que els mitjans encara estiguin intentant tapar el tema, hi han pobles sencers (i no només al Berguedà) on tothom se n’està enterant. A Sitges, com veuràs a les fotos, tenim el poble tant petat de propaganda que si un dia vas a la platja la gent et saludarà pel carrer, i a la resta de la comarca ja es va movent la cosa.

  Una abraçada des del Garraf,

 29. 32 angel vilardell vilardell
  Març 9, 2009 a les 8:57 pm

  gracies,tens el meu suport i la meva admiracio,cada vegada i ha mes gent amb ideals clares com els teus,cuida’t molt
  àngel

 30. 33 Marc i Lin
  Març 11, 2009 a les 10:15 am

  Molts anims Tomy!!!!esperem veuret molt aviat com sempre….que tenim cossinades pendents amb pongos!Estem amb tu,i possa seny siusplau.
  una abraçada molt forta!

 31. 34 Anna i Jana
  Març 11, 2009 a les 9:51 pm

  Molts ànims Tomàs!

  Creiem en tu, en la teva lluita i la teva valentia.Pensem que tens molt valor pel que estàs fent.
  Des de la Seu d’Urgell et donem tot el nostre suport.
  Ànims!!!

 32. 35 Bernat
  Març 12, 2009 a les 1:30 pm

  Des de Galiza, Compostela, t’enviem el nostre suport i ens solidaritzem amb les lluites estudiantils endegades.
  ADIANTE COA LOITA COMPAÑEIRO!

 33. 36 Luis Felipe Aliaga Martinez
  Març 12, 2009 a les 3:54 pm

  Desde Igualada (Anoia) jo que estic en l’Ateneu LLibertari, solidaritat amb en Tomàs.
  Es digne d’admirar el que fas, aquesta societat necesita persones com tu Tomàs, ja que avui en dia el pasotisme y el conformisme esta molt arrela’t en aquesta societat.

  Saluts Revolucionaris! Anims!

 34. 37 roger b
  Març 13, 2009 a les 1:24 am

  un altre roger exCEPC que t’escriu

  una abraçada molt gran nano! estem pel que faci falta

 35. 38 Joel
  Març 16, 2009 a les 2:25 pm

  Quants xais que et donen suport Tomàs… no existeix el criteri propi?
  Guarda’t aquesta pàgina de suports, t’alimentarà l’ego i podràs ensenyar als teus fills la inutilitat d’una vaga de fam “personal” quan hi ha altres maneres més actives i intel·ligents de reivindicar el que és nostre.

 36. Març 17, 2009 a les 4:00 pm

  Company Tomàs,

  Per aquest mitjà les Assemblees de la CUP de Martorell i del Centre Social La Vila de Martorell et fem arribar el nostre suport en aquesta lluita, que també la fem nostra.

  T’enviem molta força per a mantenir la coherència.

  Una abraçada revolucionària!

 37. 41 MartÍ
  Març 18, 2009 a les 2:43 pm

  Hola Tomàs,

  em fot saber que arribaras on faci falta per plantejar el debat que demanes…

  Sapigues que t’ajudaré i en extensió a totes les persones que lluiteu pels drets dels estudiants universitaris, sobretot dels qui encara ho han de ser, fins on pugui perque algun dia poguem dinar junts en qualsevol bar, de qualsevol universitat catalana, popular i de qualitat.

  Molts ànims, el cap clar i pasi el que passi no deixis de respirar, com deia en Feliu.

  El que estas fent mou moltes consciencies, t’ho asseguro, i tot el que esta passant només ens deixa una opció: apoderarnos del nostre futur.

  Per vencer cal:
  NARI NARI NARI !

  doncs: SOM-HI SOM-HI SOM-HI!

 38. 42 Jordi
  Març 19, 2009 a les 12:28 am

  Tomàs bé….no tinc paraules per expresar la manera de donarte soport, ets un tiu molt valent, lluitador, sense por i que coi, collunut… Ets tot un ídol i protagonista d’un fet que crec que quedarà grabat a tota aquesta gent que ha viscut, viu i viurà el moviment estudiantil i d’altres.

  Així doncs moltisima salut, valentia i ànims…perquè molts podem rebre cops de porra com avui però estic segur que si es pogés triar la majoria triariem uns cops de porra que passar tots aquests dies sense menjar.

  Per acabar amb aquestà imposició,
  lluita constant per una universitat pùblica!

 39. 43 Valenciana
  Març 19, 2009 a les 7:51 pm

  Tot el nostre suport des del País Valencià a Tomàs pel seu coratge i per ser fidel a les seues idees.

  Resisteix Tomàs, molts ànims, la teua lluita té més sentit que mai!

  Una forta abraçada company.

 40. Març 19, 2009 a les 8:26 pm

  Animo desde los paises basques, a seguir luchando, hasta la victoria siempre!

  Visca la Terra!
  Gora Euskal Herria!

 41. 45 Eixelebrat Uve
  Març 20, 2009 a les 11:06 am

  Espero que el teu esforç no sigui en va, per el risc que corres!
  et dessitjo tota la salut necesari per assolir la fita!

  la meva sincera admiració!

  força i endavant, germà!

  Eixe

 42. Març 20, 2009 a les 2:01 pm

  COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA DE FAM I A LES MOBILITZACIONS
  EN DEFENSA DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA

  Des de l’Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Blanes volem expressar el nostre total suport i solidaritat amb en Tomàs Sayes, membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) que fa més de 25 dies es va declarar en vaga de fam en defensa de la universitat pública.

  Volem també donar suport a la resta de mobilitzacions dels estudiants que demanen que se’ls escolti i se’ls tingui en compte a l’hora de pendre decisions que afectin a la comunitat universitària.

  Des de la CUP de Blanes considerem exemplar l’actitud dels i les estudiants, així com les seves mobilitzacions i demandes per tal de convocar referendums vinculants a les facultats i generar espais en que tothom pugui expressar lliurement la seva opinió.

  Per altre banda considerem vergonyosa la resposta de les autoritats universitàries i de determinats sectors de la classe política catalana que no només han menystingut la opinió dels estudiants i intoxicat la opinió pública tot dient reiterativament que a les facultats no hi havia ni hi ha cap conflicte, sino que a més han utilitzat la repressió i la coacció per fer callar les veus crítiques mitjançant càrregues policials en les manifestacions, permetent l’entrada dels cossos de seguretat de l’estat a les facultats o obrint expedients i amenaçant amb l’expulsió a estudiants.

  Per tot aixó volem mostrar el nostre suport a les lluites en defensa d’un sistema educatiu públic i de qualitat i tota la nostra solidaritat amb en Tomàs en la lluita que ha decidit empendre.

  Salutacions des de Blanes,

  Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Blanes

 43. 47 Xavier Loureiro Neras
  Març 20, 2009 a les 5:28 pm

  Et donc el meu suport, hi ha persones en aquest país que no es cansaran mai de lluitar per Catalunya, tinc 15 anys i se que quant pugui estudiar a la universitat les manifestacions ja hauran acabat, per això em sento impotent. Només dir que em sento orgullos de partanyer a aquest país. Segueix endavant en la teva lluita per l’educació publica i de qualitat.

  Visca Catalunya Lliure ||*||

 44. Març 20, 2009 a les 6:32 pm

  Salut,
  Només volia dir-te que t’admire molt (us admire moltísim a l’actual generació del SEPC). Saps? el veure que el treball, els esforços de la gent que estiguerem a l’AEN (1a etapa meua universitària) i al CEPC (2a etapa) han cristal·litzat amb gent amb un nivell de compromís com tu, m’omp’li d’orgull i de ganes de seguir lliutant.

  Estàs(esteu) donant una lliçó de lluita i compromís. Ànim!

  Una abraçada ben forta des d’Amposta
  Pep Giner

 45. 49 Jordi
  Març 20, 2009 a les 10:22 pm

  Tomàs,

  t’aconsellaria que ho deixessis estar. El meu suport va adreçat a la teva persona que, malgrat no conèixer-te, deus assemblar-te molt als qui jo tractava quan als anys 80 feien vagues de fam en l’àmbit de l’objecció de consciència.

  La teva acció potser no és proporcional o adequada a la protesta que la motiva. A nivell popular costa molt d’entendre. El teu esforç pot veure’s poc recompensat.

  Per la teva salut, i pensant amb les persones que t’estimen (que segur que n’hi ha!), deixa-ho córrer. Hi ha moltes altres maneres d’expressar les opinions i lluitar pel que es creu.

  Sigues lliure i no instrument d’altres.

  Salut… i poc fum!

 46. 50 Lola
  Març 22, 2009 a les 2:34 am

  Tomàs.
  No segueixis amb la vaga. La gend que ja enten la protesta, és en aquest costat, i la gend que no l’enten es posible que no t’entengin mai,simplement perque no et coneixen i es molt façil criticar desde la distancia.
  Aixó t’ha fet més fort interiorment, hi crec que deixant la vaga també pots treballar per aconseguir una millora que a la fí, sera per tots, els que creuen que aixó pot canviar, i els que no, els que estudien ara, i els que vindran darrere vostre.

  Tomàs, Espero que m’escoltis i que reflexionis,encara tens moltes coses per fer, pero, perque aquesta no sigui la teva última “batalla”. Tens de menjar.
  Una abrasada molt forta per tú i per tot El Bruc.

  • 51 Jordi
   Març 22, 2009 a les 9:58 pm

   Algú hauria de dir a les persones que escriuen que el català és una llengua amb gramàtica i ortografia pròpies i definides. El bon ús de la llengua dóna credibilitat i solvència a les opinions expressades. Més si considerem que qui participa en aquest bloc, majoritàriament, són “persones amb estudis” i universitaris.

   No m’imagino que un País pugui funcionar bé, mentre que qui integra l’elit intel•lectual (i dirigent) sigui incapaç d’escriure amb correcció.

   Ah!,i no em refereixo només a les formes. Molts dels escrits que poden llegir-se aquí no tenen ni cap ni peus, no deixen clar cap missatge i fins i tot són contradictoris.

   Tomàs, valora si val la pena esforçar-s’hi tant amb aquesta coral que t’ofereix suport. No juguis amb la teva salut en debades.

 47. 52 Jordi Alegre
  Març 22, 2009 a les 5:06 pm

  Evidentment que l’época franquista ha tornat, Saura,Carod i Montilla aneu a fer punyetes, sou uns vividors els d’esquerra republican a Ses Illes estem farts de veure com traeixen els Païssos Catalans estem farts del chovinisme del >Carod i Puigcercós, son uns ganduls i uns falsos CATALUNYA MAI ES VEN, Des d’Inca(Illes Balears)

 48. 53 Jordi
  Març 22, 2009 a les 9:56 pm

  Algú hauria de dir a les persones que escriuen que el català és una llengua amb gramàtica i ortografia pròpies i definides. El bon ús de la llengua dóna credibilitat i solvència a les opinions expressades. Més si considerem que qui participa en aquest bloc, majoritàriament, són “persones amb estudis” i universitaris.

  No m’imagino que un País pugui funcionar bé, mentre que qui integra l’elit intel•lectual (i dirigent) sigui incapaç d’escriure amb correcció.

  Ah!,i no em refereixo només a les formes. Molts dels escrits que poden llegir-se aquí no tenen ni cap ni peus, no deixen clar cap missatge i fins i tot són contradictoris.

  Tomàs, valora si val la pena esforçar-s’hi tant amb aquesta coral que t’ofereix suport. No juguis amb la teva salut en debades.

 49. 54 Mria
  Març 23, 2009 a les 7:44 pm

  Jordi, la coral és la que acompanyia del Tomàs,
  el Tomàs està ben cuidat.
  No pateixis.

 50. 56 Joan
  Març 23, 2009 a les 8:23 pm

  Des d’Amèrica Llatina on soc segueixo amb molta atenció les noticies relacionades amb tu i llegeixo cada dia el teu diari.
  T’envio molts molts ànims i una forta abraçada, no saps com m’agradaria ser allà per donar-te el suport personalment i participar en les mobilitzacions en contra de Bolonya.

  Salut i força!

 51. 57 Aina
  Març 24, 2009 a les 8:15 am

  Tomàs,

  Enhorabona pel que estas fent. Ets un exemple de lluita que tots hauríem de seguir.
  Conta Bolonya, acció directa!!!!

  Molts d’ànims per seguir endavant.

  Salut i revolució!

 52. 58 Jordi (Monistrol)
  Març 24, 2009 a les 10:57 am

  Benvolgut Tomàs

  Estem a una societat cada vegada més insensible amb el patiment dels altres. No puc negar que ets un valent arriscant la teva salut per aconseguir sensibilitzar a la societat i tant polític mediocre devant un tema important com és el model educatiu de les futures generacions. Per a mí, sens dubte, la vida humana es troba molt per damunt de qualsevol llei o imposició.

  No puc negar que la teva valentia per dur l’acció que estàs realitzant pero alhora confio en el teu seny per saber desistir, si s’escau, en el moment que estiguis en un veritable risc de patir lessions que perdurin. Res és més important i preat que la teva vida. Ningú es mereix que puguis desapareixer d’aquest món.

  La teva lluita és només la teva lluita, malgrat que molts et fem costat. El teu patiment es només el teu patiment. La gent que t’estima de debó no et pot demanar més sacrifici que el que ja has fet.

  Et desitjo molta sort company…

 53. 59 Euskal Herritik
  Març 24, 2009 a les 8:47 pm

  Aupa Tomàs!

  Des d’Euskal Herria molts ànims, no estàs sol i entre tots aconseguirem fer un altre model d’universitat.

  Espero que això acabi aviat, i si segueixes ferm amb la vaga molts ànims. Ja has fet molt, encara que ho hagin callat i ho vulguin callar saps que molta gent està amb tu.

  Una abraçada molt forta.

 54. 60 gandhi
  Març 24, 2009 a les 11:24 pm

  NO ENS CALEN NI HEROÏS NI MÀRTIRS PER A DEFENSAR LA UNIVERSITAT PÚBLICA!
  LES VAGUES DE FAM ES FAN PER CAUSES MOLT MÉS GREUS, NO PER DINERS.

 55. 62 Josep
  Març 25, 2009 a les 12:33 am

  Bones Tomàs,

  No sé com anirà la cosa, no puc endevinar el futur i saber si aturarem bolonya. Tanmateix vull ser optimista i pensar que tot això per el que treballen tindrà algun fruit.

  Molts ànims des de Ponent, pensa que tens gent donan-te suport a 130 km de distància (i més). No estàs pas sol.

  Des de Lleida i totes les ciutats catalanes i europees lluitarem contra aquesta aberració anomenada EEES i ho aturarem. Hi ha molts fronts de lluita oberts i no en tancaran cap.

  Arreveure company!

 56. 63 Vicent Pallardó i Oron
  Març 25, 2009 a les 12:26 pm

  desde valència tot el meu suport a la lluita estudiantil contra el pla bolonya i tot el meu suport al tomàs endavant

 57. 64 Jordi
  Març 25, 2009 a les 12:51 pm

  Atureu això si us plau hi ha una vida en joc!!! Que no us adoneu…no espereu gestos per part dels polítics sembla mentida que gobernin l’esquerra en aquest país…

 58. 65 Andreu
  Març 25, 2009 a les 9:58 pm

  Tomàs,

  Una altra abraçada des del País Valencià, que ja he vist que n’hi ha unes quantes. Eres un exemple de lluita en temps difícils i tots t’ho hem d’agrair.

  Salut i endavant!

 59. 66 Cristina Masià
  Març 27, 2009 a les 10:19 pm

  Ànims Tomàs!!
  Des d’aquí al País Valencià una gran abraçada!!
  Tens tot el meu suport!!
  ets un gran exemple de lluita!!
  Salut i ànims!!//*//

 60. 67 Anna
  Abril 1, 2009 a les 10:43 am

  Avant tomàs!!!! Desde el país Valencia estem amb tu fins al final!!!

 61. 68 Felix
  Abril 24, 2009 a les 6:44 pm

  Tomàs es un debilucho. Si realmente es tan importante la causa, has de arriesgarte un poco más. Pero bueno, los anti-bolonya son todos unos cobardes. Y qué harás ahora, Tomàs, valiente?

 62. Octubre 12, 2009 a les 12:51 pm

  Bon dia Thomàs
  M’agradaria saber el que fas al dia d’avui i ho en ets ?
  Vinc de fer un article sobre del meu blog http://margarida.over-blog.com.over-blog.com/article-tomas-sayes-seva-derrota-emes-gloriosa-que-la-vergonyosa-victoria-dels-seus-adversaris–37400141.html amb un llaç cap al teu… mes no hi a rès desde el més d’abril i em sembla llàstima.
  Diguis-me si tens un altra blog on se pot continuar prendra teves noves
  Abraçades de la dona de vora mar
  la margarida


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: