24
març
09

Sarrià també mostra el seu suport amb en Tomàs

L’Esberla – Assemblea de Joves de Sarrià també mostra el seu suport al Tomàs fent-ne més difusió.

Anuncis

2 Responses to “Sarrià també mostra el seu suport amb en Tomàs”


 1. 1 MARTAAAAAA!
  Març 24, 2009 a les 10:55 pm

  Tu al que va ctualitzant! Com es que li diueu opresor a qui us dona els calerons!?! Jo de vosaltres hem llegiria el diccionari!?! Que us podeu permetre el luxe de firma les pintadetes i us mantenen els locals i tot plegat!

  Si a les expulcions! En volem més!

  • 2 vagadefamperlauniversitatpublica
   Març 24, 2009 a les 11:06 pm

   Els teus comentaris ja denoten el teu gran nivell intel·lectual. Et respondré la pregunta per pesada, malgrat que ja se t’havia contestat anteriorment, si no revises les respostes als teus missatges, és el teu problema.

   Tot i així, perquè deixis de difamar, et contesto. En cap moment hem dit que el rectorat sigui opressor, sí que ha pres mesures de censura i de mudesa absoluta vers la vaga de fam que està realitzant en Tomàs. No és cert, però, que el SEPC rebi diners del rectorat. El SEPC de la UAB, simplement, manté un local a l’edifici d’estudiants en tant que entitat integrant a la UAB i, com la resta, disposa d’aquest espai. Això és l’únic que pots fer “col·lar” com que el rectorat, tot i que és l’Edifici d’Estudiants, ens cedeix locals.

   No sé què pretens, però, si és que la teva proposta és que el col·lectius i entitats no rebin ajudes, et puc assegurar que el SEPC no patirà per no tenir aquest espai. El SEPC s’autogestiona econòmicament i, per tant, no depén de les institucions, altra cosa és que es puguin aprofitar les subvencions que es donen a col·lectius i entitats per a realitzar activitats. No serem tan estúpids, i menys perquè ho diguis tu, de no demanar aquestes subvencions que, repeteixo, tot i així, a la UAB no es demanen.

   Apa espero que el teu neguit que, pel que sembla, no et deixa viure, hagi estat solucionat i intentis trobar altres neguits per trobar-li un sentit a la teva vida.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: