24
març
09

Salut del 30è dia de vaga de fam

sin-titulo-2sin-titulo-1 dscf2404

Pes: 50.3 Kg

Temperatura: 36.4º

Pols: 64 pulsacions/minut

Tensió: 102 (màxima) i 50 (mínima)

Cetonúria: ++ (matí) i ++ (vespre)

Anuncis

20 Responses to “Salut del 30è dia de vaga de fam”


 1. 1 MARTAAAA!!!
  Març 24, 2009 a les 2:05 pm

  Ei a mi em sembla de puta mara el que fas pero que sapigues que el rectorat no es opresor, ja que us dona LOCALS I DINERS perque us pogueu organitzar! El defecte que teniu (i per aixo no triumfeu) es que seguiu fent servir un vocabulari que ja esta obsolet. Com voleu petendre frases com VIUREM LLIURES I MNORIREM! Per favor. Siusplau Tomas respon a aquest comentari, que vull saber la teva opinio!!

 2. 2 MARTAAAA!!!
  Març 24, 2009 a les 2:06 pm

  El rollo es aquest:
  La universitat ha d’estar totalment aïllada del mon privat per tal d’impedir una col•laboració entre empreses i estudiants, ja que si això passes, es perdria la visió de que els rics son els dolents. Es molt beneficiós que els estudiants quan acabin la carrera se’ls hi faci difícil trobar feina perquè aleshores els sindicats i el malestar social s’engrassen constantment. Si això es trenqués el moviment estudiantil s’aniria dissolvent, fent innecessàries les SEVES organitzacions. La única excepció potser seria el moviment a les facultats de lletres, especialment a Filosofia, Politiques i Historia (que és on hi ha més moviment, i mes radicalitzat en forma de coacció als demes estudiants) ja que és fàcil posar en dubte que ninguna empresa hi vulgui ficar ni un sol peu. Per tant, per mantenir un moviment decadent que coacciona als verdaders estudiants, hi ha un noi fent vaga de fam i posant en risc la seva vida. Això si, finançat pel propi rectorat que ells mateixos titllen d’opressor.
  Es tan simple com que no es pot permetre que la universitat s’enfoqui cap al mercat real, es a dir, cap a les necessitats de l’economia per tal de fer pujar la productivitat d’aquest país, que es troba entre les més baixes dels països desenvolupats, ja que si això es produeix es trencaria la mentalitat més primària del “moviment”. El problema és que en realitat ho estan enfocant en aquest sentit i la resposta es d’immobilisme, no volen perdre els locals i el finançament, però sobretot els amics que han fet gracies a pertànyer al moviment.

  • 3 Raúl
   Març 24, 2009 a les 3:23 pm

   ni soy del sepc ni me parece bien la huelga de hambre ni me gusta la forma de actuar de la asamblea de filosofía y letras -facultad en la que estudio-; así que yo no voy a poder contestarte sobre ningún tipo de financiamiento. Eso sí, me parece que haces un análisis de la relación entre la universidad y la empresa que deja mucho que desear. Quiero decir que, obviamente, hay gente que estudia para conseguir un buen puesto de trabajo y a la que le vendrá bien eso de que sus conocimientos vayan enfocados a las necesidades del mercado; ahora bien, desde mi posición de estudiante de filología, la verdad es que no sé muy bien cómo se va a poder hacer eso. El problema de fondo, creo yo, es que, si se deja la financiación de las universidades en manos de la empresa privada, a las humanidades les va a tocar, una vez más, el papel de la hermana pobre. A mí me parece que eso es preocupante estés o no dentro de eso que tú llamas “el movimiento”.
   P.D. A mí me parece ridícula la actitud de Tomás y de sus compañeros, casi tan ridícula como llenar esto de recetas de comida y de dibujitos estúpidos; como simple lector, agradecería algún que otro argumento.

   • 4 MAAAAARTA!
    Març 24, 2009 a les 6:10 pm

    Pero esque jo no he fet cap analizis profund, ni o pretenia, la veritat. El meu estil es molt mes general, la gent pensa que elsinteresos de les empreses privades son copntraris als nostres pk o i guanyen elles o i guanyem nosaltres, i aixo es erroni. El capitalisme ha fet que molta gent s’hagi enriquit com a PORCS, pero aixo no es lo principal, el principal esk ha tret de la pobreza a miles de millons de persones. Sino mireu a la China.

   • 5 Raúl
    Març 24, 2009 a les 6:22 pm

    no es una mera cuestión de que ganen o no ganen las empresas y si sus beneficios van o no van en contra de nuestros intereses, el problema es que, si la financiación de las universidades se va a regir según criterios de rentabilidad y eficiencia mercantil, hay toda una serie de titulaciones que, al no tener esa proyección económica, se quedan huérfanas. Claro, si tu respuesta es que toda titulación que no sea rentable debe desaparecer, pues entonces sí, puedes abrazar bolonia porque bolonia es tu respuesta.
    En cuanto a que el capitalismo haya sacado a la gente de la pobreza… en fin, invito a cualquier estudiante de historia a que te explique lo que ha hecho el capitalismo con áfrica, por poner sólo un ejemplo y no entrar a discutir sobre las “envidiables” condiciones en las que viven los chinos bajo el nuevo estado “capitalista” del que disfrutan.

   • 6 MAAAAARTA!
    Març 24, 2009 a les 7:49 pm

    Bueno una cosa es l’imperialisme i una altra es el lliure mercat. El capitalisme no implica imperialisme. I mira que no soc d’Historia ni de re de tot aixo. Sempre es posa l’exemple d’Africa, de fet l’unic que es pretenia es fer propaganda de conquista mundial. La idea de lliur mercat es independent a la idea de imperialisme, democracia, etc.

    A i en respecte a Bolonya, si nomes u feu per estudiar i us importa una merda la empresa privada, pk em pinteu la universitat de BOLONYA = PRECARIETAT? Si ja teniu el futur resolt en el sindicalisme o si us modereu en la politica d’esquerres llardosa.

    Si voleu estudiar tant deixeu de fer vagues i perdre el temps, inqueu els colzes, apugeu les mitjanes, i la calitatde vosaltres mateixos, i ja veureu com ningu voldra aleshores, canviar el sistema, pk ja funcionara! El problema real a lletres es que hi ha una cantitat inmunda de perduts que estan perdent el temps, i FUMEN, i BEUEN, i es dediquen al sindicalisme baratu, i es posen RASTES i PRICINGS, etc, etc. No obstant se que hi ha gent molt bona a lletres.

    P.D.: Aixo va pels del SEPC que no per tu Raul, que set veu amb bastant mes seny.

   • 7 MaDUIXES AMB naaaaaTTTTTAAAA!!!!!!!!!!!!!
    Març 24, 2009 a les 10:31 pm

    que no tens sentit de l’humor?

   • 8 MaDUIXES AMB naaaaaTTTTTAAAA!!!!!!!!!!!!!
    Març 24, 2009 a les 10:37 pm

    allò anava pel Raul….

 3. 9 MARTAAAA!!!
  Març 24, 2009 a les 2:11 pm

  Ei Gandhi de Cerdanyola pk no em respons? O algun dels teus superamics! Va, sobretot en relació a la conexio que hi ha entre REPRESIO I FINANÇAMENT del sepc, jajaja, es com es pot ser tan carallot! Vosaltres estarieu en revolta permanent sempre! Dona igual que hi passi a la realitat! Quin es el vostre problema? A cas no teniu menjar, doncs no parleu de precarietat. A cas no teniu una organització amb webs, locals, cartellets tuticolori, doncs no parleu de represio. A cas no teniu els vostres diaris comunistes doncs no parleu de manca de llibertat d’expresio. Esque si fossiu de la mina o de can tunis, us entendria pero sou gent com a minim normal que no els manca de res. Aneu als nens de l’africa a explicarlis tots els vostres grans problemes! Alla si que veurieu VERDADERS PROBLEMES!

  Insisteixu en que respongueu a la primera pregunta si teniu valor!

 4. 10 A
  Març 24, 2009 a les 2:22 pm

  Marta, digues la teva però no siguis pesada!
  Amb el meu respecte, crec que el Tomàs, amb la seva situació actual, ha d’estar per coses molt més importants que per als teus comentaris.

  Em sembla d’allò més egocèntric voler que amb sis minuts et responguin. Espera. I si no trobes resposta, busca-la per un altre cantó. Perquè no tots han d’estar pendents del que tu dius. De comentaris n’hi ha molts en tot l’espai cibernètic i en la vida ‘real’. No tot s’acaba en tu.

  Concretant amb el teu discurs, ni jo tinc ganes de perdre el temps. (Un temps que sí que he volgut invertir en recordar-te que no ets sola al món).

  Una salutació, Marta!

 5. 11 Una estudiant de filologia
  Març 24, 2009 a les 2:23 pm

  Tenim tota la raó, encara que intentin desacreditant-se. Has estat molt coratjós, però si us plau, no t’hi deixis la vida. Hem de continuar lluitant.

 6. Març 24, 2009 a les 3:18 pm

  He sentit que en Tomàs és a l’hospital, així que Marta no t’estranyis si no respon…
  Esperem que estigui bé.

  • 14 MAAAAARTA!
   Març 24, 2009 a les 6:06 pm

   Pues respon tu!

   • 15 Raúl
    Març 24, 2009 a les 6:25 pm

    holam, marta, otra vez, te respiondo yo por ella. Júlia no puede responder a tus preguntas hacia el sepc más que nada porque no creo que haya demasiada gente más crítica con el sepc que júlia -lo puedes comprobar en el blog que lleva sobre todo el rollo éste de Bolonia-. No caigamos en el guerracivilismo, no todo el que te replique se convierte en animadora de Tomás.

 7. 16 Pau
  Març 24, 2009 a les 4:37 pm

  Si, tan bon punt apareix la cetonúria.
  Aquesta generalment es manifesta al cap de 4 o 5 dies, si fas com el Tomàs i et prens algunes sals ja veiem que pots arribar als 30 dies. Però amb 50kg no deu de tenir moltes reserves així que ara el següent pas serà que aviat el cos comenci a auto-consumir-se. Tomàs, has de prendre una decisió ràpida, que de poc et servirà després buscar culpables.

  Ei, i si voleu seguiu-lo animant a que segueixi…

 8. 19 Pere
  Març 24, 2009 a les 5:44 pm

  Demano si us plau que la gent del SPC demani al Tomàs que abandoni la vaga de fam. Si es va decidir com a sindicat, perquè no s’ha apuntat més gent? És un sacrifici inútil, cap lluita mereix la salut d’una persona. Si us plau Tomàs i tots els que us considereu els seus companys, busqueu altres formes d’anar contra Bolonya aquesta no és vàlida.

 9. 20 Alba
  Març 24, 2009 a les 7:14 pm

  Estic totalment d’acord amb aquests últims comentaris, Tomàs sincerament crec que no val la pena que t’hi deixis la vida ni que et quedin danys irreversibles…molts estem d’acord i som conscients que Bolonya s’ha de paralitzar però crec que no és una causa prou forta com per perdre un company…es que em fas patir molt, de veritat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: