23
març
09

La COS segueix mostrant tot el seu suport als estudiants

Avui dissabte, 21 de març, el nostre company Tomàs Sayes, compleix el seu 27é dia en vaga de fam per la defensa de l’ensenyament superior públic, de qualitat, no sexista, gratuït, popular i en català, contra el Pla Bolonya, i contra la violència i repressió desfermades contra el moviment estudiantil combatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, però també en solidaritat amb els i les agredides per policies de tot pelatge a la Universitat de Barcelona ara fa 3 dies, a la de les Illes Balears a Palma, ara fa 2 dies, o anteriorment a València i altres indrets arreu dels Països Catalans.

Us preguem que continueu escrivint al Tomàs (vagadefam@gmail.com), mostrant el vostre suport i solidaritat, i si podeu, visitant-lo a la UAB, on roman tancat mantenint la seva lluita, la lluita de totes i tots contra Bolonya, contra la mercantilització dels serveis públics en general i de l’ensenyament en particular, contra la repressió, contra el capital… fent una mostra de dignitat i valor que mereix tot el nostre suport, solidaritat i admiració.

TOTES I TOTS SOM EN TOMÀS!!
Endavant amb la solidaritat!!

Anuncis

1 Response to “La COS segueix mostrant tot el seu suport als estudiants”


  1. 1 MAAAAARTA!
    Març 23, 2009 a les 7:20 am

    Ei a mi em sembla de puta mara el que fas pero que sapigues que el rectorat no es opresor, ja que us dona LOCALS I DINERS perque us pogueu organitzar! El defecte que teniu (i per aixo no triumfeu) es que seguiu fent servir un vocabulari que ja esta obsolet. Com voleu petendre frases com VIUREM LLIURES I MNORIREM! Per favor. Siusplau Tomas respon a aquest comentari, que vull saber la teva opinio!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: