13
març
09

Dinovè dia de vaga de fam (13 de març)

Avui ha sigut un altre dia força dur.  M’he llevat i he fet les proves rutinàries mèdiques.  Cap al migdia ha vingut una noia per fer-me quatre preguntes per una edició de Castelldefels.  A la tarda, ha vingut un mitjà de Galícia.  Ambdós m’han realitzat algunes fotografies i han marxat agraint l’atenció.

Al matí, he tingut la visita d’una antiga vicerectora d’estudiants de la UAB acompanyada d’un professors dels signants del manifest pel diàleg.  Han vingut a expressar la seva preocupació pel meu estat de salut, donat que ja porto uns quants dies de vaga de fam.  Ens han donat la seva visió dels fets i hem estat parlant de la vaga de fam i de la situació en la que ens trobem.  La vicerectora s’ha ofert per mirar de parlar amb algú del rectorat per intentar moure fils pel diàleg.

Durant el dia hem estat pendents de la premsa i del ressò mediàtic de les mobilitzacions d’ahir.  A banda, avui he aconseguit instal·lar un programa que necessitava per poder fer feina.  Així que avui he aprofitat tot el dia per fer feina que des que vaig començar la vaga de fam no he pogut.  Així, tampoc he fet res especial, diria que he tornat a la normalitat perquè m’he passat el dia fent feina, com abans.  També hem estat pendents de com es desenvolupava l’ocupació de la UPF, cap al vespre ens ha arribat la notícia que els Mossos d’Esquadra havien entrat a la UPF per iniciar el desallotjament.

A primera hora de la tarda, he anat a donar una volta, feia molt bo, de fet no m’ha calgut ni posar-me el forro tot i que avui tenia una mica més de fred als peus i les mans.  Poc després de tornar, ha arribat el metge.  M’ha preguntat per les cames, a veure si encara tenia la sensació de que se m’adormien, efectivament encara m’ho fa i de fet ahir em va costar adormir-me per les molèsties.  També li he comentat que avui em feia mal per l’estómac.  M’ha estat tocant i m’ha dit que podia estar tranquil que el mal era muscular i no de cap òrgan.

Després, han passat els meus germans i la xicota del gran.  El meu germà gran i la xicota pujaven cap a casa, jo els he comentat que havia sentit que a Sallent estaven aturant el trànsit pel tema de la sal i que per tant segurament hi hauria cua.  Bé, a banda, hem estat parlant de com anava tot i de diverses qüestions d’actualitat.  Cap al vespre han marxat tots, uns cap al Berguedà i l’altre cap a Barcelona que tenia coses a fer.

Ara abans d’anar a dormir mirarem una pel·lícula que portem molt temps intentant mirar però que no trobem mai el dia, aprofitarem avui que demà no tenim necessitat de llevar-nos d’hora i els metges de la UAB no venen, només ho fan de dilluns a divendres.

Anuncis

27 Responses to “Dinovè dia de vaga de fam (13 de març)”


 1. 1 Boi
  Març 14, 2009 a les 1:25 am

  Hola Tomàs,

  Només et volia transmetre els meus àmims més sincers en la teva lluita. He estat militant com tu, ara em trobo fora dels PPCC, i crec que per seguir una acció com la que estàs duent a terme s’han de tenir uns fonaments ideològics molt forts i un sentiment de solidaritat enorme. És per això que m’agradaria enviar-te una forta abraçada.

  Bona nit i cuida’t.

  Boi

 2. 2 c_
  Març 14, 2009 a les 7:53 am

  ànims Tomàs!!! Des d’educació tens tot el notre recolzament i et tenim molt present!
  Molta força!

 3. 3 Joan Xammar
  Març 14, 2009 a les 10:15 am

  Us informo que el desallotjament va anar molt bé i que el rector de la UPF , per fi, ha donat un gran exemple.Ja només queda en Tomàs i uns quants a la Central.

 4. 4 des de Valladolid
  Març 14, 2009 a les 10:31 am

  ÀNIMS TOMÀS!

  i als mossos que desallotjen i els mossos que escriuen al bloc que els petin!

  canya a Bolonya! morin els botiflers !

  • 5 Joan Xammar
   Març 14, 2009 a les 12:08 pm

   Ei, que no sóc policia! Simplement, saludo que algú que té l’encàrrec de getionar uns espais públics ho faci responsablement, no com aquestes covardes autoritats de la UAB, que permeten la coacció, la brutícia i l’abandonament.

 5. 7 núria
  Març 14, 2009 a les 12:44 pm

  cal lluitar contra l’EEES, el Sepc va decidir entre moltes altres mobilitzacions engegar aquesta vaga de fam d’en Tomàs (decisió que comparteixo). Els que no creuen que sigui la millor manera però s’anomenen anti-bolonya els animo a que facin feina en aquest sentit.

  a títol de reflexió crec que no cal dedicar hores a criticar aquesta proposta, millor dedicar-les a construïr no a destruïr.

  ànims tomàs saps que som moltissims els que et recolzem tot i que no tinguem tant temps per escriure al bolg o preferim venir a veure’t i fer aquest camí junts.

  • 8 Clara
   Març 15, 2009 a les 7:14 pm

   Núria, no tens que animar a ningú a seguir la lluita contra Bolonya fent la feina en el mateix sentit que el Sepc.
   Som molt els que construim, no insistiu en fer creure que sou el motor d’una lluita que no és només vostre. No continuo perquè tinc altres lluites per les que treballar, i no perdré el temps amb gent que no sap dialogar

 6. Març 14, 2009 a les 1:04 pm

  Ànims company!
  I Ànims també al company detingut en el desallotjament d’aquesta nit!
  La seua repressió no ens aturarà!
  No escoltis aquests ninots que volten per aquí!
  Guanyarem!
  Salut!

 7. 10 pel Joanet...
  Març 14, 2009 a les 2:45 pm

  Aquest tal Joan Xammar, tu saluda, insulta, i fes les tonteries que vulguis, això sí, no deixis de fer-ho des de l’anonimat ni des de noms falsos, no vagi a ser que un dia et passin a “saludar” a tu…

  Tomàs, molts d’ànims des del Raval!

 8. 12 marc
  Març 14, 2009 a les 4:13 pm

  ei noi que dius d’esquirols? ningu està obligat a compartir les vostres opinions ni les vostres protestes! solidaritat amb qui la vulguis tenir, amb qui no, no 😉

  d’altra banda penso que el millor que podria acabar passant en aquesta vaga de fam es que acabessis morint, perqu’e tothom vegi quines són les vertaderes conseqü’encies de fer una cosa així i no tornés cap eixelebrat com tu a fer-ho.

  q vagi bé.

 9. 14 jan
  Març 14, 2009 a les 5:26 pm

  Una pregunta:

  Que opineu respecte al comportament fasscistoide que realitzen els vostres “camarades” quan impedeixen la entrada, o titllen d’esquirol, a aquells que per motivacions propies obten per assistir a clase i continuar uns estudis que estan pagats.

  pd: quina broma es aquesta de posar containers devant de vies del tranvia i de destrui mobiliari urba, o d’encadenar les portes de sortida/entrada a la upf?

  espero respostes progres…

  • 15 Joan Xammar
   Març 14, 2009 a les 6:08 pm

   Si el meu amic Jan sembla més preocupat per la violència i la coacció-cosa lògica-, a mi m’interessa molt el lligam entre brutícia i moviment anti-Bolónia, que era el comentari que em feia el Binnic. En efecte, l’altre dia comentàvem amb el meu amic Salvador S. aquesta caracterísitica central del moviment. El nombre de rastes i jerseis pollosos és realment elevat. La pudor a fregit i suat de les ocupacions també mostra que no porten gaire al dia l’higiene. I, en fi, la trencadissa de mobles, contenidors i cadires també el hi agrada molt. Per no parlar -en això són uns experts- de les seves pintades, que han aconseguit emmerdar fins i tot edificis de considerable interès estètic.
   Una cosa és defensar idees (potser no està malament això de la universitat ública, no sé), però no entenc per què heu de fer-ho amb aquesta pudor.

 10. 16 estudiantUAB
  Març 14, 2009 a les 9:49 pm

  Qui pagarà els metges de la UAB que assisteixen a “aquest individu”?
  Fas pena… tú i tots els que us va la “reinvicació” d’una universitat pública, amb pintades als establiments i seu de diaris i tancades inutils, com la de la UPF, entre d’altres.

  Deixeu a la gent estudiar (que sembla que a vosaltres no us va això) i dediqueu-vos a una altra cosa…

  • 17 vagadefamperlauniversitatpublica
   Març 15, 2009 a les 12:03 am

   Els metges els envia la UAB, nosaltres no els hem demanat i, de fet, se’ls informa que no requerim dels seus serveis. En Tomàs ja té el seu equip de metges que el SEPC s’ha encarregat de cercar. Si la UAB decideix enviar, dos cops al dia de dilluns a divendres, els metges, és cosa seva, en tot cas, queixa’t a ells.

   Qui no et deixa estudiar? Qui et diu que no estudiem? Si perds el temps entrant a aquest bloc en comptes d’estudiar, és el teu problema.

  • 18 ana
   Març 15, 2009 a les 12:04 am

   Quina llàstima que siguis tan ignorant estudiant UAB.
   També penso que és una llàstima que no puguis estudiar i lluitar per uns ideals al mateix temps. Quan aprenguis a fer dues coses alhora et faré un monument (com a mínim, si vols 2).

   Verdaderament, tu sí que em fas pena. Em fas veritable pena per ser tan conformista i covard. A tu, el millor que et podria passar, és no poder pagar la universitat, que t’haguessis de menjar els mocs treballant i que t’haguessin de tallar aquesta llengua tan llarga que tens.

   Sembla mentida que només vegis aquesta banda del conflicte. Tapat la vena dels ulls noiet, potser així arribes a créixer.

   Per altra banda, no facis cas del que et diu aquesta xusma Tomàs. Tots estem amb tu, creiem en aquesta causa i pensem que junts ho podem aconseguir.
   No et rendeixis, fins i tot nosaltres sabem que no ho podem fer, mai se sap qui d’aquesta gent lamentable sortirà un dia del ramat i pensarà per sí sol.

  • 20 des de Valladolid
   Març 15, 2009 a les 4:17 pm

   si tens pebrots vine i ens ho dius a la cara, pallasso

 11. 21 estudiantUAB
  Març 15, 2009 a les 4:17 pm

  La xusma ets tu, ANA. Cap dels dos parleu dels incidents que protagonitzen els vostres “compis” a les manifestacions, com les pintades. Esteu donant una imatge dels estudiants que fa pena.

  Tots els insults que em propicies, ANA, es de la ràbia que teniu dins, que sabeu que la vostra veu ningú l’està escoltant i no en fan cas.

  Jo, a diferència de tú Tomàs, entro a aquest bloc i estudio (segons dius tu entro aquí en comptes d’estudiar). Ja t’agradaria a tú…

  Aquestes no són les millor maneres de defensar una universitat pública…

  • 22 des de Valladolid
   Març 15, 2009 a les 4:19 pm

   mira nano, tu i al teu pare el falangista millor que us en aneu a pendre pel cul

   les teves provocacions ens animen a seguir lluitant, doncs davant tant feixista l’única resposta pot i ha de ser l’acció directa

   canya al feixisme !

   • Març 15, 2009 a les 4:29 pm

    Jo aquí no veig cap provocació, en tot cas impotència per parts d’uns de no poder argumentar i aleshores no els queda més remei que insultar. Felicitacions.

    Entre això i el que figura al post del 18é dia, ha quedat tot dit: només es reacciona quan es pot rebatre d’alguna manera i concretament a alguna cosa a la qual es pot respondre (exemple: qüestionar la vaga de fam i fer una pregunta d’una associació fent veure que hi ha un desconeixement), però quan no hi ha arguments no es diu res, i òbviament quan es diu alguna cosa… és basant-se en l’insult cap a l’altra persona, una bona manera de rebaixar-se i demostrar com és un.

    En resum: felicitats per aquest comportament, denota molt qui vol fer les coses sí o sí.

 12. 24 estudiantUAB
  Març 15, 2009 a les 4:26 pm

  Agrairia a l’administrador d’aquest blog que retirés el comentari de l’individu anterior (“des de Valladolid”), ja que està proporcionant un insult a la meva persona i a la del meu pare.
  En cap dels meus comentaris he insultat amb aquests paraules grosseres.

  Com a resposta a l’insult, que en cap cas retornaré a l’individu del missatge anterior, queda palpable l’educació d’alguna de les persones que estan “lluitant per la universitat pública”.

  Reitero, doncs, a l’administrador d’aquest bloc la retirada immediata d’aquest insult xenòfob que se m’ha dirigit contra mí per pensar d’una manera diferent. Per que, estem en democràcia, no? (això que defenseu tant….)

  • 25 Joan Xammar
   Març 15, 2009 a les 8:05 pm

   Va, no ens empipem, que tot anava molt bé, ostres!Pau, pau, que sou joves i no podeu anar d’aquesta manera. A més, jo critico les idees (la vostra idea d’uni pública), els mitjans (la brutícia i la violència) però no les persones.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: