03
març
09

Les Corts mostra la seva solidaritat amb en Tomàs

img_0122img_0119img_0123img_0120

Anuncis

6 Responses to “Les Corts mostra la seva solidaritat amb en Tomàs”


 1. 1 Joan Xammar
  Març 3, 2009 a les 3:00 pm

  Molt bé, molt bé, solidaritzeu-vos amb la brutícia.

 2. 2 les corts
  Març 3, 2009 a les 3:24 pm

  Ei Joan, estas una mica obsessionat amb la gent que es mou per combatre les injustícies. Es nota que tens temps lliure i que vius una vida de comoditats. Però perquè tu puguis viure així molts altres hem de sobreviure.

  solidaritat amb els i les que lluiten!

  • 3 Joan Xammar
   Març 3, 2009 a les 3:41 pm

   Gràcies, gràcies per la vostra lluita. Estic emocionat. Home, visc be perquè crec en el treball, en l’estalvi, en l’esforç, en la creativitat en el lliure mercat i en les coses que han fet que el món tiri endavant. No crec en la brutícia, no crec en el maig francès (Sarko ja el va enterrar), no crec en la vostra comèdia i no crec que vosaltres estigue salvant ningú. Vosaltres no salveu ningú. Només embruteu.

   • 4 les corts
    Març 3, 2009 a les 3:59 pm

    Doncs per embrutar tant i fer tanta comèdia et prens moltes molèsties entrant aquí a perdre el temps, un temps que et deu costar uns diners en el teu món que tires endavant. Un món injust això sí, però endavant.

   • 5 Xavier
    Març 3, 2009 a les 7:54 pm

    Joan, tòpics i més tòpics. Tu creus en la competitivitat i les òsties per ser el primer, en la desigualtat i en que “qui és pobre és perquè s’ho mereix”, etc. El món ha tirat endavant no pel que has dit, sinó per la gent que ha cregut que calia canviar-lo, fins i tot jugant-se la pell: crisi és canvi, i això sempre ha significat avançar i conquerir drets. I no ho ha fet pas ningú sota els valors que tu defenses, sinó més aviat al contrari. Està molt bé que no hi creguis, però com a mínim no faltis al respecte.

   • 6 Joan Xammar
    Març 5, 2009 a les 10:55 am

    Ei, Xavier, jo no he dit que qui és pobre s’ho mereix. Al contrari, és el capitalisme qui ha permet millorat les condicions i donar el salt endavant de la humanitat en els darrers dos-cents anys. Això no vol dir que sigui idíl·lic. La vida no ho és. Més aviat , la Natura ens va fer pobres i dèbils i és el nostre esforç, el treball, l’ordre, la civilització i la lliure iniciativa el que ens ha empès endavant. Aquí critiqueu molt, però ningú té pebrots d’anar a viure fora d’Europa o d’Occident. Precisament, el que volen aquests pobles és ser com Europa (o com Occident).
    Visca el lliure mercat.
    Una abraçada, Tomàs (reconec que et trobava a faltar)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: