28
febr.
09

Solidaritat des de l’Alguer

Solidaritat des de l'Alguer

Solidaritat des de l'Alguer

Anuncis

17 Responses to “Solidaritat des de l’Alguer”


 1. febrer 28, 2009 a les 8:40 pm

  La UAB nega l’entrada als pares de l’estudiant en vaga de fam

  http://www.llibertat.cat/content/view/4855/1/

 2. 4 Joan Xammar
  febrer 28, 2009 a les 9:11 pm

  Per què ocupes un local dels estudiants de la UAB? No és teu ni és per a fer propaganda de les teves opcions.

 3. 6 Robert
  febrer 28, 2009 a les 10:30 pm

  La cosa privada no respecta de cap manera la cosa pública en nom del “bon funcionament”: envaint-la, fent-la seva, en deinitiva, robant allò que ens pertany a tots. Aquells qui la vostra consciència no arriba ni a contenir el context en el qual jugueu amb els vostres desagradables arguments caureu pel vostre propi pes.

  Tot el suport a en Tomàs!

 4. 8 aida
  febrer 28, 2009 a les 10:59 pm

  julia, aquest no és el lloc per anar llançant a l’aire respostes i preguntes buides. Si no t’està bé que el tomàs faci la vaga de fam tu mateixa, ell seguirà lluitant perquè TU també puguis tenir un ensenyament públic i de qualitat.
  Ara, no ens inflis el cap amb Newton i les teves menjades de tarro iròniques.

 5. 9 Pep
  febrer 28, 2009 a les 11:47 pm

  Jo només vull dir a na Júlia R. i en Joan X. que s’agraeix tenir a persones contràries a la vaga de fam sense sang a les venes i amb uns arguments tan pèssims que ni val la pena rebatre.

  Què bé que deveu estar al sofà de casa mentre altres lluiten per vosaltres, si teniu problemes de consciència, aneu al psiquiatra, però deixeu en pau a la gent que no els té i que es mostra ferma en la seva lluita.

  En Tomàs s’estarà jugant la salud, però vosaltres, xiquets, us esteu jugant la dignitat.

  Ànims!

  • 10 Núria Algarra
   Març 1, 2009 a les 5:39 pm

   Ho sento, però estic molt farta que em diguin que els de l’assamblea lluiten per mi. Ningú lluita per mi, en tot cas lluita pel mateix que jo, i potser ni això. Cadascú lluita per ell mateix i punt.

 6. Març 1, 2009 a les 9:07 am

  EN primer lloc, jo no he demanat a ningú que lluiti per a mi, jo ja sé que em faig a la meva vida i de què em queixo quan m’haig de queixar.

  EN segon lloc, en Tomàs està lluitant per el 20% d’estudiants, així ho han reflectit els referèndums fets a les diverses universitats (i al de la UAB hi vaug participar, per alguna cosa sóc de lletres) on s’han celebrat.

  En tercer lloc, no recolço els motius i mètodes d’en tomàs, però no treu que consideri que s’ha de tenir coratge (o s’ha de ser molt estúpid, però prefereixo pensar en la primera opció), una cosa no treu l’altre.

  EN quart lloc, si dic lo de Newton és precisament perque comentaris com els d’en Robert, sense fonament i amb to condescendent sense justificació em semblen ridículs, així que Aida, aquest comentari espero que també vagi per en Robert i per en Pep, que sembla puguin opinar i fer-se els “masters” faltant el respecte i parlant de qui ha de caure per el seu propi pès (un frase sense sentit aquí, amb lo qual només puc interpretar que parla de la llei de la gravetat), o el Pep parlant de consciències i dignitat només justificant-se en dos comentaris… Òbviament, ho diu perque no li agrada el que sent i és més fàcil atacar amb bajanades…

  EN cinquè lloc, el mateix li dic a en Pep: que còmode que deus estar recolçant algú des del sofà de casa, que fort que molt recolçar i tu no facis la vaga de fam doncs… A més, en tot cas s’anirà al psicòleg, el psiquiatra és qui recpeta medicació que altera la bioquímica cerebral (ja que dius animalades sense sentit, entendràs que m’hi sumi).

  EN sisè lloc, no sé jo qui té problemes de consciència que s’altera per qualsevol comentari dels demés i més encara quan no segueixen els mètodes o idees com les vostres i us poseu de seguida a la defensiva… no sé jo qui té problemes de consciència aquí…

  En setè lloc, si voleu convertir en un circ o un Big Brother la vaga de fam d’en Tomàs a base de fer pintades per tota la universitat, penjar cartells per tot arreu, fer un blog del dia a dia, sortir per la premsa, i després criticar el que hi diuen a aquesta endavant, però recoedeu que en el moment que una persona passa a convertir-se en un personatge públic queda exposat a les opinions i crítiques, ja siguin constructives, destructives o simplement divergents. Ja és prou estrany que no hi hagi ni més persones que el recolcin ni més persones que el critiquen, estem a les mateixes de sempre: perque un 20% de gent el recolça, per mol trist que soni, a la resta li és igual (i repeteixo que el fet que no m’agradin els mètodes d’en Tomàs no treu que el consideri una persona valenta).

  EN vuitè lloc, ni dignitats ni consciències ni res… He donat la meva opinió de l’assumpte en tot el meu dret, i que jo sàpiga no he atacat ningú, i si m’equivoco que algú m’ho digui. Només m’he queixat de la manipulació informativa del SEPC, i aquí he parlat de que és molt fort que hi hagi tanta crítica sobre l’ETC quan és un edifici públic amb unes limitacions (de recursos, horàries, etc). Jo almenys raono, no com altres que deixen anar 2 frases fent-se els intel·ligents sense saber i que diuen…

 7. Març 1, 2009 a les 10:37 am

  I ja de pas jugant amb termes de diccionari:

  dignitat
  [s. XIII; del ll. dignĭtas, -ātis, íd.]
  f 1 Qualitat de digne; respectabilitat, correcció. La dignitat de la seva conducta és inqüestionable.
  2 esp Qualitat moral per la qual hom no vol rebaixar-se, no tolera d’ésser ofès, etc. Miraré de no ferir la seva dignitat.

  EN resum Josep: consultem el significat dels termes abans d’utilitzar-los 😉

 8. 13 Robert
  Març 1, 2009 a les 4:39 pm

  Resultat del referendum: 95% a favor de parar l’EEES. Està clar, els antibolonya sempre s’ens ha de considerar menys “representatius” mentres la majoria passiva, que no vota, sou la representativitat absoluta. Ja vas delatant la tea procedència Julia. Llegeixes el periodico, oi?

  Hem plantejat unes contradiccions, a les quals ni els professors, ni els politics, ni la Julia saben respondre.

  S’ha de tenir molt de coratge per fer la vaga, i obviament, la justificaci´de la vaga no és el coratge, sinó les respostes que demanava fa un moment, respostes que TU, Julia, igual que els responsales politics i universitaris no saps respndre i que en canvi s’han posat ja sobre la taula les carències que d’entrada garanteix la reforma que s’acosta. En tot cas aquest no és l’espai per discutir-ho.

  Situacions incertes sempre han provocat reaccions incertes.

  Amunt la lluita! Ànims sincers a en Tomas! Molts et seguim!

 9. Març 1, 2009 a les 5:09 pm

  Sí Robert sí… tu actua com si estiguessis assistit de la raó divina…TU si que denotes la teva procedència: no tens ni idea de res ni de com funciona el món però en canvi saps tot i tens mil propostes… ja es veu ja… tu sí que seràs bon polític, parlant en nom d’un grup però mai a títol personal i sense tenir les idees clares o com a mínim expressar les pròpies…

  I sobre representativitat… aprèn a llegir sietplau, ara que tenim un nivell d’alfabetització acceptable estaria bé que demostressis que saps llegir: jo vaig anar a votar, i ho he escrit als meus anteriors posts, a mi no em fiquis a la majoria passiva per el fet de no secundar segons quines accions… Això de generalitzar és molt lleig i més quan no em coneixes…

  I quines contradiccions “heu” plantejat? On figuren? Apa va… Tot el que no us agrada ho rebatiu sempre com si haguéssiu de tenir sempre la raó, i clar, la resta d’opinions no valen res ja que no le secundeu… preciosa llibertat d’expressió… Quan aconseguiu que es plantegi un diàleg en ves d’explotar l’oportunitat la rebutgeu… doncs molt bé, ja us ho fareu.

  Si realment voleu fer algo doncs en ves de dedicar-vos a lluites dient que representeu alguna cosa estudieu, escriviu articles a la premsa, feu accions amb una repercussió social que no sigui molesta i que estigui secundada per tothom a qui “representeu” i clar, sense coaccions. I després traieu-vos un doctorat i quan sigueu autoritats en alguna cosa, dediqueu per exemple una tesi al tema de Bolonya. Uniu-vos a associacions que es dediquin a l’assumpte fora de les facultats i que lluitin a tota Catalunya, etc. Ah no, es clar, que això és fora de l’horari lectiu, no me’n recordava.

  A més, a mi perque em fiques amb polítics i professors? Ostres tu, quin honor, doncs potser que comencis a anormenar-me Doctora o Senyora Rosell… Una mica de respecte en ves de faltar-lo tant, siguem conseqüents del que diem…

  A més qui ets tu per dir-me si aquest és o no l’espai per discutir-ho si em rebats el que dic? Qui ets tu quan estàs fent el mateix? Aplica’t el conte, qua ja es veu que la gent com tu d’autocrítica no en fa mai, com els polítics…

  Però bé, si tant et molesta que la gent s’expressi, segueix amb la teva campanya de comentaris sense fonament, que això segur que se’t dona bé… felicitats.

  I ja que vist que haig de perdre la dignitat expressant el que penso, no et preocupis que en tinc suficient com per no rebaixar-me a segons què… com fa la majoria, no ens enganyem.

  Bon diumenge a tots i a en Tomàs, que li vagi bé la vaga i de nou, felicitats per el seu coratge!

 10. Març 1, 2009 a les 5:28 pm

  AH m’oblidava Robert: si tant et molesta el que dic i realment vols parlar sense afectar a aquest blog ja saps on sóc o on hem pots trobar… clica al meu nom… i si vols xerrem d’alguna manera.

  I per la pròxima vegada: sietplau, raonaments amb fonament, gràcies 😉

  Bon diumenge a tothom!

  • 16 Joan Xammar
   Març 1, 2009 a les 6:51 pm

   Molt bé, Júlia. Ets un geni. Hi ha una cosa on l’encertes: el sepc ha agafat la tècnica “Gran Hermano”: molt show, molta brutícia (pintades, pancartes, llit penós)i poca lectura, poc ordre, poca neteja. Us imagineu aquesta gent gestionant la universitat? El que no entenc és pr q

 11. 17 Joan Xammar
  Març 1, 2009 a les 6:55 pm

  Molt bé Júlia. Genial. En una cosa l’encertes especialment: el sepc segueix l tècnica del “ran Hermano”: molt show, moltes pintades, llit penós, poca lectura…Us imagineu aquests gestionant la Universitat? Déu nos en guard! Jo no els hi donava ni un duro. Uns ho embruten tot i el màrtir dia rera dia a un lloc que no és seu, sense fotre brot.
  Ah, també és interessant la ressenya sobre aquests revolucioinaris de cafè que animen aquest noi a fer una acció de la qual no tenen ni idea. A estudiar i a treballar, que aquest local està pagat amb els tributs de tots.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


Contacte:

vagadefam@gmail.com
Anuncis

%d bloggers like this: